Hypnosepraktijk ZeelandHoe werkt het?

Wanneer gedachte (bewustzijn) en gevoel (onderbewustzijn) het met elkaar eens zijn, ontstaat er verandering.

Dat je hier bent terecht gekomen op deze website is niet voor niks. Misschien uit nieuwsgierigheid, interesse, of je wilt ergens vanaf wat je als belemmerend ervaart op dit moment in je leven.

Hypnosepraktijk Zeeland is gespecialiseerd in Angsten / fobieën, Virtuele Maagband/ Gewichtsverlies en Stoppen met roken.

Virtuele Maagband

Hypnosepraktijk Zeeland behoort tot de betere praktijken in Nederland, dit is niet uit de lucht gegrepen maar gebaseerd op resultaat, de aanwezige kennis en jarenlange ervaring van de praktijk.

Cliënten komen vanuit heel Nederland en België naar de praktijk en heeft cliënten wereldwijd via Skype. Tevens streeft Hypnosepraktijk Zeeland continu naar innovatie en perfectie. Hieruit is een nieuw en uniek programma ontstaan voor de virtuele maagband, de IMR Virtuele Maagband. Deze effectieve en unieke werkwijze bewijst na jarenlang onderzoek doeltreffender te zijn dan andere methodes omdat ook de echte oorzaak van je eetgewoontes worden bekeken. Verslaving, gewoontes of emoties zijn de reden van gewichtstoename.

Creëer een nieuwe realiteit en je leven verandert mee.

  • Heb jij last van angsten die je belemmeren in je leven?
  • Zitten die kilo’s je dwars en wil je daar nu echt eens vanaf?
  • Heb je besloten dat je wilt stoppen met roken maar lukt het je niet op alleen wilskracht?

Wil jij iets specifiek veranderen om je leven aangenamer of makkelijker te maken en wil je direct resultaat?

Hypnosepraktijk Zeeland kan jou daarbij helpen!

Kijk eens bij de recensies, daar vind je vele resultaten. Klik voor recensies

Hypnose is een krachtig en doeltreffende tool om veranderingen te laten plaatsvinden. De verandering die jij nodig hebt!

Moet je in hypnose geloven?

Dat is een veel voorkomende veronderstelling. Nee zeker niet. Je mag sceptisch zijn maar je moet wel bereid zijn om simpele instructies op te volgen. Hypnose is niet dwingend of forcerend maar staat of valt met de bereidheid tot samenwerking tussen jou en mij en daar hoort nu eenmaal de aanvaarding van de begeleiding door mij bij.

Het intakegesprek.

Tijdens een vrijblijvend intakegesprek bespreken we je hulpvraag en je doelen. Wat zou jij graag willen veranderen en waarom? Op basis van de antwoorden bepalen we samen de methode die het beste bij jou past en welke weg we gaan bewandelen om jouw doelstelling zo snel mogelijk te behalen. Ook wordt in dit gesprek helder en duidelijk wat hypnose nu is en wat het niet is. Worden alle taboes, fabels en eventuele angsten omtrent hypnose weggenomen. Ook mag je gerust iemand meenemen tijdens dit gesprek.

In dit gesprek wordt tevens ervaren of wij kunnen samenwerken aan jouw wensen. Wanneer beide een positief gevoel hebben dan is de kans op succes vele malen groter.

Wat zou jij willen veranderen om je leven aangenamer te maken? Tel +31 6.55156847

Boek je afspraak Goes.

Resultaat met de IMR virtuele maagband

Met toestemming mag ik deze foto plaatsen.

Een geweldig resultaat met de IMR virtuele maagband.

Het mooie van deze recensie vind ik dat nergens het aantal kilo’s kwijt genoemd wordt maar het resultaat duidelijk zichtbaar en voelbaar is. De gewenste verandering.

Hi Joris, ik wil je even laten zien hoe ik in 6 maanden verandert ben. Mede dankzij jou! Hartelijk dank hiervoor en ik wens je hele fijne feestdagen. Groetjes van…