Hypnosepraktijk ZeelandVirtuele Maagband/ Gewichtsverlies

Virtuele Maagband/ Gewichtsverlies

Virtuele Maagband

Waarom dit programma?

Dik zijn indien het niet medisch is, is een keuze. Voel je jezelf daar prettig bij dan is er natuurlijk niks aan de hand. Maar zit het je dwars en is je overgewicht een lichamelijke en mentale last, dan maak je een keuze er wat aan te gaan doen.

Dit unieke programma maakt het mogelijk, om zonder strijd, gezonder en minder te eten. Een compleet programma waarbij je anders leert omgaan met voedsel en je lichaam. Hierdoor is geen speciaal dieet nodig en kun je zelfs af en toe nog genieten van je glaasje wijn of stukje chocolade indien je daar zin in hebt. Je ideale gewicht bereiken en behouden!

Met dit programma zijn zeer snelle en effectieve resultaten te behalen. Ben je, door bijvoorbeeld een zwangerschap, wat aangekomen dan is dat er met 1 sessie meestal goed weer af te krijgen. Het gaat dan om een tijdelijke duidelijke oorzaak van beperkt overgewicht. Maar gaat het om een jaren lange strijd tegen je overgewicht waarbij je moeite hebt om maat te houden en je keer op keer de fout in gaat na een dieet en erna weer aankomt, dan is een andere aanpak gewenst (nodig ).

Virtuele Maagband Programma

Dan is het goed om het virtuele Maagband Programma te gaan volgen. Tijdens dat programma zorgen we ervoor dat je minder gaat eten. Daarnaast wordt een gezonde levensstijl geprogrammeerd met meer bewegen, gezonder eten en water drinken en weinig tot geen toegevoegde suikers gaat eten meer.. Je zal misschien denken: “Ja, maar dat heb ik al zo vaak gedaan”. Dat klopt en net zo vaak is dat niet gelukt. Het is juist dit programma wat echt anders is en je gaat ondersteunen om het deze keer succesvol te maken! We gaan de eetgewoonte en de oorzaken van verkeerd eten veranderen. Wat heb je nu echt nodig per dag? Alles wat je meer eet dan dat zal er voor zorgen dat je dikker wordt.

De meeste mensen die een dieet volgen zullen gewicht verliezen zolang ze op dieet zijn. Maar zodra ze met dat dieet stoppen neemt hun gewicht opnieuw toe en in veel gevallen wegen ze erna zelfs meer dan voor het dieet! De meeste diëten bevatten een vorm van afzien waardoor strijd ontstaat. Bij elk dieet wordt de geest dus geprogrammeerd om aan eten te denken. Wanneer het dieet dan stopt wordt er daarna nog vaker aan eten gedacht dan daarvoor!

In de praktijk zijn al tientallen mensen geweest die na een operatieve maagband of Gastric bypass gewoon weer op het oude gewicht gekomen zijn of zelfs zwaarder zijn dan voor de operatie. Lichamelijk verandert het wel maar mentaal is er nog steeds een bepaald verlangen naar bijvoorbeeld snoep, suiker of vet eten.

Vaak liggen hier emoties onder. Deze zetten je aan tot snoepen of snacken. Wanneer men spreekt over emotie-eten wil dat zeggen dat we met eten vaak iets te dempen hebben zoals bijvoorbeeld ; verdriet, eenzaamheid, stress, boosheid maar natuurlijk vieren we ook vaak blijheid, gezelligheid, gelegenheden etc etc met eten. Kortom, er is altijd wel een reden om te eten.

Wanneer emoties de reden zijn van je overgewicht zal geen enkel dieet je helpen of maar heel kort helpen zolang je de motivatie voelt om gewicht te gaan verliezen. Zodra die motivatie zakt door bv emoties of gebeurtenissen in je leven, zal je terugvallen in oude gewoontes. Operatieve maagbanden of vele maagbandprogramma’s gaan niet naar de emoties maar richten zich alleen op minder eten. Ook daar zie je dat men vaak terugvalt of dat het helemaal niet werkt.

 

Met IMR(lichaamssignalen) kunnen we de reactie op een emotie gaan veranderen of zelfs er voor zorgen dat de emoties verminderen of zelfs verdwijnen.

Zolang emoties er voor zorgen dat je blijft eten of snoepen zal je geen gewicht gaan verliezen. Dat maakt dit programma uniek want deze gaat naar de oorzaken en niet naar alleen het teveel eten omdat het lekker is.

Eetgewoonten

De meeste eetgewoonten zijn stevig in het onderbewustzijn geworteld. Als je de programmering niet veranderd zal het eindresultaat hetzelfde blijven. Jezelf bewust iets ontzeggen, strijd, kan dan vaak je zin in eten alleen maar vergroten. (denk maar niet aan een roze olifant of denk maar niet aan een chocolade reep met hazelnoten)

Maar met gewoon een beetje minder eten kan gewichtsverlies wel haalbaar zijn. Je favoriete eten volledig bannen is een slecht idee, maar de hoeveelheid verminderen is realiseerbaar en vol te houden.

Om een gezond gewicht te gaan behalen maar dit ook makkelijker kunnen gaan behouden, ga ik uit van ongeveer een kilo gewichtsverlies per week. Teveel en te snel gewichtsverlies zorgt ervoor dat je gaat jojoën en dat is juist wat we niet meer willen.

Hypnotische Maagband

Dit programma gebruikt een Hypnotische Maagband en andere technieken om je gedachten en gevoelens te veranderen en is absoluut GEEN DIEET. Het laat je toe om nieuwe gewoontes aan te maken die je kan volhouden. Er is geen strijd en dus zal je bevrijd zijn van het constant moeten denken aan eten. Je gaat bewust eten en je zal in staat zijn om te luisteren naar wat je lichaam je vertelt:

Genoeg is genoeg!

Het resultaat is een regelmatig en trapsgewijs gewichtsverlies tot de nieuwe gewoonte “gewoon” is geworden.

En echte chirurgische maagband is zeer kostbaar, vergt een forse ingreep, kan complicaties geven, geeft littekens en verandert niets aan je gevoel omtrent eten en je lichaam. Je slankt daarom met de IMR Hypnotische Maagband beter en gezonder af omdat:

WE MET DIT PROGRAMMA OOK DE OORZAKEN VAN OVERGEWICHT AANPAKKEN!

Teveel en verkeerd eten, snoepen, snacken en snaaien is aangeleerd gedrag wat een gewoonte of zelfs een verslaving is geworden.

Wil jij gewicht verliezen en jezelf lekkerder in je vel gaan voelen?

Makkelijker gaan bewegen?

Wil jij gewicht verliezen om gezond te blijven of gezonder te worden?

Wil jij jezelf meer aantrekkelijk of meer sexy voelen?

Meer zelfvertrouwen, mooiere kleding, fitter voelen?

Maak dan gewoon eens een afspraak en we bespreken jouw wensen en doelen.

Of een virtuele maagband van toepassing is zal ten alle tijden besproken worden. Niet iedereen is gebaat met een virtuele maagband oftewel , niet iedereen heeft een virtuele maagband nodig. Wanneer alleen snoepen, snacken en snaaien voor wat kilootjes teveel heeft gezorgd dan zal daar ten alle tijden eerst de focus op moeten gaan liggen. De reden dat mensen vaak zelfs na een echte operatie weer terugvallen is omdat deze wel gewoon blijven snoepen. (Wat de oorzaak of reden daar ook van is). 

Wil je echt gewicht verliezen dan zullen naar de echte oorzaken moeten gaan. Wordt dat niet gedaan dan is ook een virtuele of een operatieve maagband een pleister plakken, oftewel symptoombestrijding en valt iemand weer terug in oude patronen zodra een situatie er om vraagt.

 

Neem contact met ons op