Hypnosepraktijk Zeeland

Wie ben ik

Ik ben Joris Waayer, meerdere malen gecertificeerd hypnotherapeut en hypnosetrainer met een succesvolle praktijk in Terneuzen en Goes (Zeeland).

Voor mijn werk reis ik regelmatig door binnen en buitenland. Ik ontmoet daar veel mensen die om wat voor reden dan ook gebruik willen maken van mijn expertise.

Zo heb ik ook al vele duizenden mensen mogen helpen in mijn praktijk. Ook bekende mensen, CEO’s, artiesten, kunstenaars, sporters en mensen die vanwege drukte of privacy redenen niet in staat zijn naar mijn praktijk te komen, heb ik mogen helpen in hun eigen vertrouwde omgeving of op locatie.

Trainingen, cursussen en opleidingen

Ik heb er altijd naar gestreefd de beste manier te zoeken om mensen te kunnen helpen. En dat doe ik met passie. Om op de hoogte te blijven van innovatieve ontwikkelingen op gebied van hypnotherapie of andere vormen van therapie, volg ik ieder jaar diverse trainingen, cursussen en opleidingen in binnen en buitenland.

De knop om

Ik hou er van om mensen te motiveren en inspireren en ze te begeleiden in het welbekende “de knop omzetten“. Wat voor mij belangrijk is, is de focus op waar jij heen wilt en wat jij wilt met je leven. Ik werk met jouw sterkste punten, jouw sterkste kwaliteiten, en deze zetten we in om de verandering te maken die jij wenst. Vaak kom ik tegen dat mensen niet eens bewust zijn welke mogelijkheden ze echt hebben. Het talent om daadwerkelijk de verandering te maken die ze willen.

Masterclasses

Samen met mijn collega vriend Leon Philips van Hypnose Praktijk Philips hebben wij HypnoseAcademy NL in Deurne NB, waar wij met liefde voor het vak trainingen, masterclasses geven voor beginnende en ervaren therapeuten.

Hier komen ook regelmatig bekende gastinstructeurs uit het buitenland hun expertise overbrengen aan geïnteresseerde collega’s. Tevens zijn wij beide instructeur bij UK Hypnosisacademy waarvoor wij jaarlijks meerdere cursussen verzorgen in Nederland. Om dit te mogen blijven doen gaan wij zelf regelmatig naar Engeland om aan de strenge eisen die ze stellen aan hun trainers, te kunnen blijven voldoen.

Docent Hypnotherapie/ Examinator

Vanaf januari 2020 ben ik tevens werkzaam als examinator/docent hypnotherapie bij Zonnevlecht Opleidingen van Pauline Trum.

Van alle technieken, opleidingen, specialisaties en ervaringen die ik heb geleerd en heb meegemaakt, ben ik er 100% van overtuigd dat hypnotherapie één van de meest effectieve, snelle en directe vorm van ondersteuning of verandering voor een mens teweeg kan brengen. Dat is de reden dat ik ook altijd zal blijven investeren in mezelf om naar een mate van perfectie te kunnen groeien om zo u als cliënt, nog beter van dienst te kunnen zijn.

 

Ik heet u van harte welkom in mijn praktijk of om gewoon eens vrijblijvend een gesprek aan te gaan met mij om te zien wat ik voor u kan betekenen.

Joris Waayer

 

Gediplomeerd Internationaal Register Hypnotherapeut / Hypnotiseur/ Coach/ hypnosetrainer

Masterclasses:

Release Your Mind protocol 

Virtuele maagband therapeut 

IMR

E-motion-L

Dave Elman 

Jeffrey Stephens 

Swan 

Esdaile 

OLDPAIN2GO 

Hypnose Instructeur / Trainer / Coach 

Examinator en docent hypnotherapie bij Zonnevlecht opleidingen van Pauline Trum www.zonnevlechtopleidingen.nl

UK Hypnosis Academy certified hypnotist/ Trainer

Oprichter, Trainer  Hypnose Academy NL

 

 

Ik ben ingeschreven en aangesloten bij de erkende multidisciplinaire beroepsorganisatie CAT (Collectief Alternatieve Therapeuten), wat inhoudt dat ik volledig voldoe aan de Wkkgz, verzekerd en erkend alternatief therapeut ben.

Tevens ben ik aangesloten bij GAT ( Geschilleninstantie Alternatieve Therapeuten) wat inhoudt dat ik aan de beroepscode voldoe. In deze beroepscode wordt omschreven hoe een professioneel therapeut zich dient te gedragen.