Hypnosepraktijk ZeelandWie ben ik

Ik ben Joris Waayer, meerdere malen gecertificeerd hypnotherapeut en hypnosetrainer met een succesvolle praktijk en opleidingscentrum in Goes (Zeeland).

Voor mijn werk reis ik regelmatig door binnen en buitenland. Ik ontmoet daar veel mensen die om wat voor reden dan ook gebruik willen maken van mijn expertise.

Zo heb ik ook al vele duizenden mensen mogen helpen in mijn praktijk. Ook bekende mensen, CEO’s, artiesten, kunstenaars, sporters en mensen die vanwege drukte of privacy redenen niet in staat zijn naar mijn praktijk te komen, heb ik mogen helpen in hun eigen vertrouwde omgeving of op locatie.

Trainingen, cursussen en opleidingen

Ik heb er altijd naar gestreefd de beste manier te zoeken om mensen te kunnen helpen. En dat doe ik met passie. Om op de hoogte te blijven van innovatieve ontwikkelingen op gebied van hypnotherapie of andere vormen van therapie, volg ik ieder jaar diverse trainingen, cursussen en opleidingen in binnen en buitenland.

De knop om!

Ik hou er van om mensen te motiveren en inspireren en ze te begeleiden in het welbekende “de knop omzetten“. Wat voor mij belangrijk is, is de focus op waar jij heen wilt en wat jij wilt met je leven. Ik werk met jouw sterkste punten, jouw sterkste kwaliteiten, en deze zetten we in om de verandering te maken die jij wenst. Vaak kom ik tegen dat mensen niet eens bewust zijn welke mogelijkheden ze echt hebben. Het talent om daadwerkelijk de verandering te maken die ze willen. Hypnose is geen wondermiddel maar het kan wel de wonderen uit jouwzelf halen. Het enige wat je hoeft te doen, is dit echt te willen en bereid te zijn dat proces met mij aan te gaan.

De grootste belemmering is vaak het geloof dat je iets niet kunt.

Het belangrijkste is dat jij het geloof weer krijgt dat het wel kan!

Van alle technieken, opleidingen, specialisaties en ervaringen die ik heb geleerd en heb meegemaakt, ben ik er 100% van overtuigd dat hypnotherapie één van de meest effectieve, snelle en directe vorm van ondersteuning of verandering voor een mens teweeg kan brengen. Dat is de reden dat ik ook altijd zal blijven investeren in mezelf om naar een mate van perfectie te kunnen groeien om zo u als cliënt, nog beter van dienst te kunnen zijn op het gebied van hypnose en hypnotherapie.

 

Ik heet u van harte welkom in mijn praktijk of om gewoon eens vrijblijvend een gesprek aan te gaan met mij om te zien wat ik voor u kan betekenen.

Joris Waayer

 

Gediplomeerd Internationaal Register Hypnotherapeut / Hypnotiseur/ Coach/ hypnosetrainer

Masterclasses:

Release Your Mind protocol 

Virtuele maagband therapeut 

Directe suggestieve therapie

Regressie

IMR

E-motion-L

Kinetic Shift

Dave Elman 

Jeffrey Stephens 

Esdaile 

EMDR

Hypnose Instructeur / Trainer 

UK Hypnosis Academy certified hypnotist/ Trainer

Ik ben ingeschreven en aangesloten bij de erkende multidisciplinaire beroepsorganisatie CAT (Collectief Alternatieve Therapeuten), wat inhoudt dat ik volledig voldoe aan de Wkkgz, verzekerd en erkend alternatief therapeut ben.

Tevens ben ik aangesloten bij GAT ( Geschilleninstantie Alternatieve Therapeuten) wat inhoudt dat ik aan de beroepscode voldoe. In deze beroepscode wordt omschreven hoe een professioneel therapeut zich dient te gedragen.