Hypnosepraktijk ZeelandZelfvertrouwen en stress 2 sessies

Al 2x ben ik onder hypnose geweest. Een keer voor energie en een keer voor stress. Na de eerste hypnose, meer energie. Merkte ik dat ik eindelijk weer kon genieten van de dag. Ik kon de dag doorkomen en zelfs heel veel dingen doen zonder uitgeput op de bank te zitten na een uurtje bezigheid.
De tweede keer hypnotherapie, die voor stress, was een hele andere ervaring. Je leerde me een hulpmiddel, een anker, te gebruiken op de momenten dat ik de stress voelde aankomen. En ik merk nu, dat is heel vaak!
Ik ben al flink uitgetest na de therapie. Onze auto viel kapot met een rekening tegen de duizend euro, we zouden de auto een week van de vakantie kwijt zijn, onze zoon is flink in zijn peuterpubertijd en zo kan ik wel doorgaan. Al die momenten, die normaal behoorlijk stressvol zijn, ben ik rustig doorgekomen. Ik leer mezelf opnieuw kennen.
Ik herken nu wanneer ik boos word en wanneer ik iets beu ben wanneer niet alles omzet in stress. En dat ik best fijn! Eindelijk uit kunnen leggen hoe je je voelt zonder gespannen schouders, kloppend hart en onrustig lichaam. Het leven is ook veel mooier.
De factoren van stress krijgen door andere, is ook weg, ik durf veel meer mijzelf te laten zien, het voelt heerlijk! Dit Had ik eerder moeten doen