Hypnosepraktijk ZeelandVliegangst

Mijn angst om te vliegen & hoe hypnose mij heeft geholpen!

Joris, dankjewel! Wat ben ik blij dat ik de stap heb genomen!

Ik wil graag verre reizen maken & veel vd wereld zien, maar mijn angst om te vliegen maakte dit voor mij niet mogelijk.
Lang verhaal, maar toen ik jong was een voor mij heftige ervaring mee gemaakt tijdens een vlucht en daarna op latere leeftijd nog wel eens gevlogen, maar de angst werd steeds sterker. Daarbij kwam nog dat met het alsmaar uitstellen van het vlegen de angst hiervoor ook steeds groter werd….!

Maar mijn zoon en ik hadden het er al een paar maanden over…. Dit jaar zouden we op vakantie gaan en … Ja hoor MET het vliegtuig… De stedentripjes die ik half aan hem had beloofd kon ik steeds (met welke smoes dan ook…) vooruitschuiven. Maar dat ging deze zomer toch echt niet meer lukken…. Omdat ik ECHT niet in paniek wil raken in een vliegtuig en ook niet aan de versuffende tabletten wilde wist ik het niet meer.

Ik ken Joris en na de intake bracht ik mijn angst ter sprake. De hypnose sessie volgde en paar weken later vakantie Griekenland geboekt. Wow.. dit was al meer dan ik tot nu toe had bereikt. Maar ik juich niet te snel, ik zat nog niet IN het vliegtuig.

En het was ERG met mij hoor… Een vliegtuig zien deed mijn knieeen al knikken en nu stapte ik gewoon in! Ik was toch wel iets nerveus… hoe zou ik staks reageren. Ja hoor, sein riemen vast en de captain spreekt Crew prepare for take off en LOS, en ik voel …. HELEMAAL niets… ja, kriebels in mijn buik… Yesss I did it!

De vlucht ging goed, wel wat turbulentie maar ook daar geen paniek van en tijdens het landen zelfs naar buiten gekeken! Terugvlucht ging ook super.

Het overwinnen van mijn vliegangst met behulp van hypnose betekend zoveel voor mij! Zoveel vrijheid om nog meer van de wereld te gaan zien en mij niet te laten leiden door de angst. Dit gun ik iedereen!

Life is short, live fearless.