Hypnosepraktijk ZeelandVirtuele maagband

Hoi Joris! Er lijkt echt een eind gekomen te zijn aan 19 jaar gedoe omtrent lijnen en gewichtsverlies.
Begin dit jaar besloot ik dat de knop om moest. Zoals al vele keren viel ik 8 kilo af in 3 maanden tijd, maar dan verzwakt de wil om ontelbare redenen. 
Na de zomervakantie waren er nog maar 3 van de 8 eraf. Ik zag een aantal maal jou pagina voorbij komen. Hoop sceptische gedachten……
uiteindelijk op 14 sept een berichtje gestuurd. Woensdag 16 sept kon ik al bij je terecht voor een intake en eventueel een eerste sessie. Boordevol vragen zat ik. Was hypnotherapie niet eng? Je ziet zulke bijzondere dingen op tv smile-emoticon was het een tijdelijk iets? Etc etc.
Maar de klik was er tussen ons. Ik voelde me echt op mn gemak. Ik heb de 5 sessies fantastisch gevonden. Kwam volledig tot rust. Maar rust was niet t doel! Dubbele gedachten van zou t toch niet weer terug komen. Mijn emo eetbuien.
Nu na twee maanden kan ik volmondig beamen dat dit niet zo is!. Ik heb inmiddels feestjes, etentjes, emotionele buien gehad en geen terugval.
De ene week ging het wat harder dan de andere week, maar nu na 2 maanden is er 9,4 kilo eraf wat de stand van 2015 12,5 kilo maakt.
Ik ben supertrots en ga vrolijk door op deze manier. Ik heb je bedankt, je zei je hebt t zelf gedaan,ik was slechts je tomtom. Zo zie ik het nu maar! Maar wat mij betreft ben je een topper in je vak!