Hypnosepraktijk ZeelandSuiker en afvallen.

Ken je dat gevoel, dat je iets nieuws aan het uitproberen bent en dat dat dan zó goed gaat dat je het iedereen zou willen aanraden omdat je het hén ook zo gunt?

Nou, dat heb ik met mijn ervaring met hypnose bij Joris. Ik weet dat het niet fijn is als iemand je haar nieuwe dieet aanraadt terwijl je er zelf nog niet klaar voor bent om er wéér voor te gaan. Daarom deel ik hier mijn verhaal, misschien ben jij op zoek naar een oplossing en vindt je het fijn om dit te lezen.

De reactie dat Hypnose eng is moet echt verleden tijd worden. Want het is totaal niet eng, je hoort alles. Je volgt gewoon zijn stem die je heel rustig maakt. Totaal ontspannen. Het gevoel wat je hebt net voordat je in slaap valt. Dat. Vervolgens brengt hij de dingen ter sprake waar je iets aan wilt veranderen. In mijn geval mijn suikerverslaving en het beter in mijn vel willen zitten. Sterker worden. Ik hoor nog steeds in m’n hoofd de zin “nee dank je, voor mij niet” als iemand me een taartje of koekje aanbiedt. Natuurlijk zou ik dat kunnen negeren, het is geen dwingende zin. Maar het mooie is dat ik dat niet eens meer wil. Na al die jaren steeds weer nieuwe diëten uitgeprobeerd te hebben is het zo fijn dat dat nu niet meer hoeft. Omdat ik geen (toegevoegde) suikers meer eet voelt het zo dat ik net als andere mensen eet, met normale hoeveelheden. Geen dieet meer nodig. Ik ben nu 1,5 jaar verder en ik voel me goed, heel goed. En sterk!

Dank je wel Joris!