Hypnosepraktijk Zeelandplein/straatvrees/paniekaanvallen 1 sessie

Straatvrees en paniekaanvallen.

Ik kan je niet genoeg bedanken Joris.
Na al jaren niet fatsoenlijk meer de straat op te durven of zelfs maar een winkel te kunnen bezoeken zonder paniekaanvallen ben ik nu zover dat ik steeds meer er weer op uit durf te gaan. Zelfs het enorme winkelcentrum in Wijnegem heb ik bezocht samen met mijn vrouw voor kerstinkopen.
Je weet ik had angst om zelfs maar naar je praktijk te komen laat staan hoe ik me voelde ten aanzien van hypnose.
Je hebt me laten inzien hoe mijn gedachtes mijn functioneren beïnvloedde. Ik weet nu hoe mijn gedachtes te sturen en wat een mogelijkheden aan kracht ik zelf kan oproepen.
Ik vond de sessies geweldig en voelde me elke keer sterker worden en meer vastberaden om niet de rest van mijn leven hiermee te blijven lopen. Ik weet nu wat ik moet doen om andere gevoelens op te roepen, gevoelens waarvan ik niet eens meer wist dat ik ze had. Je had het al gezegd…alles is al aanwezig we moeten het alleen maar naar voren halen weer en sterker maken. Dat is gebeurt en kan het soms moeilijk nog geloven.

Nogmaals heel erg bedankt en ik hoop dat mijn ervaring een steun mag zijn voor anderen om in te zien dat er mogelijkheden zijn zoals hypnose om iets aan dit soort problemen te doen.