Hypnosepraktijk ZeelandOnline Hypnose

Je hoeft geen grote afstanden te rijden om een sessie te doen bij de hypnotherapeut die de meeste ervaring heeft bij het oplossen van jouw specifieke probleem. Je verliest geen tijd onderweg. Je hoeft geen verlof te nemen om een hypnose sessie te doen.

Je kunt genieten van hypnotherapie online in het comfort van je eigen huis of zelfs vanuit je vakantiebestemming of kantoor! Je zet je neer op een rustige, comfortabele plaats en we starten!

Wat heb je nodig om te kunnen genieten van een online hypnotherapie videosessie?

Als hypnotherapeut moet ik mijn cliënt goed kunnen zien en horen. Het is daarom belangrijk dat er een goede camera en microfoon zijn en dat die op de juiste plek staan. De cliënt moet daarnaast een rustige ruimte hebben waar hij / zij niet gestoord wordt. Dus de bel uit, gezinsleden stil of weg en zorgen dat er geen geluidjes van binnenkomende appjes of e-mails komen. En natuurlijk is een sterke en stabiele internetverbinding belangrijk.

Wanneer aan deze spelregels is voldaan, is er niks meer wat een succesvolle sessie in de weg staat!

Kies een comfortabele zitplaats met een goede rugleuning (zoals een bureaustoel of een fauteuil) die jouw kan ondersteunen tijdens de hypnose. Dit is zeer essentieel.

Je mag zelf kiezen of je voor de online sessie gebruik maakt van een pc, laptop of een smartphone. Bij een smartphone is het belangrijk dat die ergens stevig staat, zodat die niet omvalt.

Een hoofdtelefoon, headset of oordopjes (van je smartphone bvb) met een microfoon helpen om onnodige achtergrond geluiden te isoleren.

Gelieve je smartphone volledig op stil te zetten bij aanvang van de sessie, zodat je niet gestoord kunt worden door geluiden van notificaties.

 

Neem contact met ons op